Qui se cache derrière fantômette?

dimanche 27 janvier 2008

pentru ca nu se poate fara a faci nimic....

Stimate domnule / Stimatǎ doamnǎ,

A-Galon este o asociaţie tânǎrǎ, înfiinţatǎ în februarie 2006, cu sediul la Peumerit, în regiunea Sud Finistère, Franţa. Principalul sǎu obiectiv constǎ în ajutorul reciproc între popoare, trimiterea de fonduri, colectate sub formǎ de donaţii, şi organizarea de activitǎţi distractive, artistice şi festive.

Din 2005, A-galon vine în România pentru aducerea de fonduri (echipament şcolar, informatic, medical, ludic, vestimentar... o tonǎ în 2006 !) şi pentru a participa la festivaluri organizate în beneficiul copiilor nevoiaşi.

Vara aceasta ne îndreptǎm cǎtre ţǎrile din est, mai ales cǎtre România, unde cǎutǎm contacte (spitale, orfelinate, centre care adǎpostesc copii aflându-se în dificultate), pentru a aduce donaţiile colectate aici şi, dacǎ este posibil, sǎ organizǎm, la faţa locului, activitǎţi distractive (concerte, spectacole, festivaluri...) cu scopul de a pune în valoare actorii locali si organizaţiile lor.

Pentru aceasta, am avea nevoie de o listǎ detaliatǎ a nevoilor dumneavoastrǎ, pentru a şti cu exactitate ce anume sǎ colectǎm ca material şcolar, pedagogic, artistic şi ludic, jucǎrii, produse de igienǎ sau de primǎ necesitate...

O prezentare detaliatǎ a acţiunilor noastre, a proiectelor aflate în derulare precum şi anunţurile seratelor noastre cu scop caritabil o puteţi gǎsi pe site-ul nostru, aflat încǎ în decurs de perfecţionare : http://agalon.ifrance.com. Dacǎ vreunul dintre aceste proiecte vǎ intereseazǎ, vǎ rugǎm sǎ ne contactaţi cât mai curând la adresa de e-mail : a.galon@yahoo.fr sau telefonând, în Franţa, doamnei preşedinte Melle Pira la numǎrul 00 33 6 84 10 18 07 sau în România, domnişoarei Laure-Anne Roche la telefon 07 31 88 49 80 sau pe e-mail : loranemail@gmail.com.

Cu multǎ stimǎ,

PIRA Annabel

Preşedinte A-Galon

Aucun commentaire: